Annonsørinnhold

Spennende nyheter fra Seatronic

Sjøen for alle er sesongstart for Seatronic. Nå øker etterspørselen og omsetningen. Som alltid er standen på Sjøen for alle propfull av elektronikk og duppedingser.

Publisert Sist oppdatert
Antenne fra Glomex.
Antenne fra Glomex.

Internett skal folk ha i båten, og dekningen blir bedre med en antenne fra Glomex. Den henter både inn Wi-Fi-signaler og mobilnettsignaler, og forsterker disse. Antennen inneholder et SIM-kort, og sender ut data via lokalt Wi-Fi nett, som alle om bord kan bruke. Antennen kan også brukes for å hente data fra båten og sende hjem. Glomex har også et Wi-Fi kamera som fungerer sammen med antennen, og som gjør at du hjemme kan følge med på hva som skjer i båten. Antennen og kamera selges til en messepris på 6000 kroner.

Enkel lading

Å få ladet mobilen kan være en utfordring om bord. ScanStrut viste frem en løsning for trådløs lading i fjor. I år har de enda en løsning, en mobilholder som også fungerer med trådløs lader. Om mobilen din ikke støtter trådløs lading, fortvil ikke. ScanStrut har løsning for det også.

En tynn induksjonsmottaker kan kobles til ladeporten til mobilen og gjemmes under dekselet. Den fungerer til Android og iPhone. Enheten på messen er en prototype. Leveringen starter ikke før i april.

Lader fra ScanStrut.
Lader fra ScanStrut.

The missing link

Alle moderne motorer har datautgang, men disse dataene snakker ikke samme språk som plotterne. Yacht Devices har løsningen. De har en kabelovergang som settes inn i kabelen som monteres inn i motordisplayet . Denne kabelen har også en plugg som passer inn i NMEA 2000-nettverket som plotteren bruker, og som oversetter data fra J1939 som motoren bruker.

Yacht Devices har en mengde løsninger med enheter som kobles til båtens NMEA 2000-nettverk, som en Wi-Fi-sender som gir deg båtens data på mobil eller nettbrett.

Kabelovergang fra Yacht Devices.
Kabelovergang fra Yacht Devices.

Nett og fysisk butikk

Seatronic har drevet båtbutikk siden 1982, og de er i dag et ressurssenter for alle som skal forbedre og utstyre båten. Fra å være en spesialbedrift innen båtelektronikk, har også sikkerhetsprodukter og annet båtutstyr fått en sentral plass i Seatronic de senere årene.

Ved å tilby etterspurte produkter med god kvalitet til gode priser, har Seatronic hatt en betydelig vekst de siste årene. Deres idé er at du som kunde møter medarbeidere som jobber med båtutstyr hele året.

Seatronic har butikk i Moss og nettbutikk, og de kan levere over hele landet.

Besøk Seatronics nettside med nettbutikk her: seatronic.no.

Powered by Labrador CMS