Annonsørinnhold

SJØSATT: I januar ble Marex 360 CC lansert på verdens største båtmesse. Nå kan du se den i Leangbukta.

Marex 360 CC: Enda mer uteplass

Ingen andre båter under 40 fot kan måle seg mot Marex 360 Cabriolet Cruiser på cockpitløsning.

Publisert Sist oppdatert
marexlogo

Båten har sterkt slektskap med vår populære 350, men er mye større. Samme konsept er utviklet basert på ønsker og ideer fra våre kunder som har en slik båt. Vi tror på å lytte til brukerne og det har resultert i blant annet verdens raskeste kalesjeløsning.

360 har fått meget stor og fleksibel uteplass, løst ved at vi har unnlatt sittegruppeareal under dekk. Alt er tegnet på nytt, men Marex har bevart det gode ved konseptet. Utviklingen har tatt mange år.

– Båten har selvfølgelig Marex’ berømte kalesjesystem, sier designer Espen Aalrud. Den revolusjonerende kalesjeløsningen lar deg montere og fjerne kalesjen med et håndgrep. Operasjonen gjøres på sekunder. Den gjør kranglete knapping og kompliserte festeanordninger til en saga blott.

Mange sitteplasser

Likevel er det beste med båten selve uteplassen. Det er her vi virkelig vil nyte sommerdagene – med eller uten kalesje.

Plassen er som i en 40-foter. Rundt bordet er det sitteplass til så mange som 12 personer. Prikken over i-en er en stor bysse, eller hva vi kan kalle et u-pantry med sin gode plassutnyttelse.

Her forlenges benkeplassen over midtgangen med et håndgrep. Kokken får med det de beste arbeidsforhold om bord i denne byssa.

Spesielt er det 220 liter store «side by side»-kjøleskapet unikt i denne båtstørrelsen. Naturligvis er det en stor fryser i tillegg. Ellers er det bra med skapplass, stor vask, tre kokebluss og stekeovn. Båten kan nesten kalles en Gourmet Cruiser. Trenger man egentlig noe mer?

Skal du frem til fordekket er det enkel adkomst gjennom en luke i vindskjermen via integrerte trinn. Dollbordene er også riktig brede og komfortable å gå på. I tillegg er det også enkel adkomst til badeplattformen.

Førerplassen er i god Marex-stil med et oversiktlig instrumentpanel, og her er det plass til to kartplottere om ønskelig. I tillegg til førerstolen er det dobbelbenk på babord side i fartsretningen.

Båten leveres i to ulike lengder, avhengig av plattformen akter. I kort versjon måler båten 36 fot, og med lang plattform 37,6 fot.

To store lugarer

Selv om uteplassen er svært godt utnyttet, er plassen også god under dekk. Her finner du to doble sovelugarer som utmerker seg med store skrogvinduer som gir den gode romfølelsen. Lugarene har også bra med skapplass samt et bad med separat toalett og dusj.

Under benkene er det riktig masse stuerom med enkel tilgang. Vi tror du ikke vil finne noen båt i samme størrelse med like mye plass. Her er det til og med gjort plass til en redningsflåte for seks personer, slik at denne ikke er i veien ved daglig bruk.

Båten kommer med flere motoralternativer, fra en singel Volvo Penta D6 400 til doble D4 300. Antatt topphastighet er 40 knop.

Besøk Marex' nettside her.

Marex 360 CC
Marex 360 CC
Marex 360 CC
Marex 360 CC
skjermbilde20190301kl.10.38.47
m360cabinslayout
m360cockpitlayout