Annonsørinnhold

AVANSERT: Simrad HALO24 rommer avansert teknologi i en lett og kompakt enhet.

HALO 24 Identifiser farer både fjernt og nært

Simrad lanserer en kompakt radar som kombinerer ulike teknologier. Med en rekkevidde helt opp til 48 nm er radaren unik.

Publisert Sist oppdatert

Simrad introduserer HALO24, en nyskapning innen pulskomprimeringsradarer. HALO24 kombinerer ytelsen og påliteligheten til Simrads prisbelønte radarer med fordelene ved nyskapende teknologi, en ny profil og lett design. 

Ser beveglige mål

Med en høyhastighetsrotasjon på 60 o/min på avstander på opptil to nautiske mil, den første i bransjen, gir Simrad HALO24-lukketradaren økt sikkerhet og forbedret ytelse. Den ekstremt raske oppdateringshastigheten er utmerket for rask sporing på kort avstand, noe som er spesielt nyttig for politi- og redningsfartøy. HALO24 tilbyr målpåvisning med kort-, middels og lang rekkevidde av høy kvalitet, opptil 48 nautiske mil, og er utformet for å behandle flere rekkevidder samtidig for avansert og øyeblikkelig ytelse med dobbel rekkevidde. I tillegg har radaren Simrad VelocityTrack™ Doppler-teknologi som gir umiddelbar visuell tilbakemelding på bevegelse av radarmål i forhold til båten – fargekoding av fartøy som nærmer seg for høy synlighet, samtidig som at fokuset fjernes fra mål som viker bort. Den har også MARPA-funksjoner som øker situasjonsforståelsen og reduserer risikoen for kollisjon. 

 «HALO24 lukket radar ble utformet med de siste nyskapningene innen radarteknologi», sier Leif Ottosson, administrerende direktør i Navico. «Det er viktig at produktene våre har noe som ingen andre har – med HALO24 vil båtførere få uovertrufne radarhastigheter, en enkel brukeropplevelse med flere visningsmodi og en økt følelse av sikkerhet med alle potensielle farer synlige på skjermen».

Markedets letteste

HALO er den letteste 24-tommers kuppelradaren med pulskomprimering på markedet. HALO-kuppelens lave profil gir forskjellige strømnivåer, noe som sikrer radardekning med høy hastighet når og hvor det er nødvendig. I løpet av få sekunder vil radaren starte opp fra strømsparende hvilemodus til full funksjonalitet i alle modus – havn, offshore, vær og fugl. Radaren er utrolig enkel å bruke og vil optimalisere opptil 18 forskjellige parametre for hver forhåndsdefinerte modus, noe som sørger for optimal visning. 

 

AVANSERT: Simrad HALO24 rommer avansert teknologi i en lett og kompakt enhet.

Simrad HALO24 er en helt ny lukket 24’’ radar antenne med pulskomprimering, 48nm rekkevidde, 60rpm, og er nå tilgjengelig hos autoriserte forhandlere til 28750,- NOK. 

For å fungere trenger HALO24 en Simrad-multifunksjonsskjerm med Ethernet-tilkobling, og for MARPA-målsporing kreves det en GPS og et kompass. 

Les mer om Simrad HALO24 her

Ønsker du mer informasjon om radarpakker og tilbehør, eller hele Simrad’s utvalg av profesjonell maritim elektronikk, gå til www.simrad-yachting.com.