Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

ANNONSØRINNHOLD

RYDS 484: Prisen for skjærgårdsjeepen starter på 134 900 kroner med 40 hestekrefter fra Suzuki.
RYDS 484: Prisen for skjærgårdsjeepen starter på 134 900 kroner med 40 hestekrefter fra Suzuki.

Perfekt innstegsmodell til det gode båtlivet

Ryds 484 er en god innstegsmodell i styrekonsollserien. Denne rimelige skjærgårdsjeepen byr på kjøreglede og praktiske løsninger.

Skal du ha en mindre båt som har alt, og er en god innstegsmodell, kan Ryds 484 være valget for deg. Her har du en liten, moderne båt med styrekonsoll. Båten egner seg for alle som liker å nyte båtlivet.

Vakumstøpt

Her er det muligheter som familieturer, vannsport, fiske og bading. Dørkplassen har god plass. Den har et høyt fribord rundt hele båten, noe som gir en ekstra god følelse av trygghet. Alle disse egenskapene gjør Ryds 484 til den perfekte familiebåt. Som alle andre båter fra Ryds er denne også vakumstøpt. Dette er ganske så unikt for båter i denne størrelsen, og gir høyere toppfart og lavere drivstoff forbruk på marsjfart enn sammenlignbare båter. I tillegg er det bedre kontroll på materiellbruken, noe som igjen gir lettere og stivere båter. Vakumstøping avgir også mindre gasser i produksjonen.

Godt utstyrt

Når du kjøper en Ryds 484 er den godt utstyrt med kraftig pulpit, putesett og vindskjerm med bøyle for å nevne noe. Se komplett utstyrsliste nederst i artikkelen.

Ryds 484 har fantastisk kjøreglede, om du bruker den til turer eller vannsport. Minste motorisering er med Suzuki DF 40 ATL som har en veiledende pris på 134 900 kroner. Alternativt kan du Suzuki DF 50 ATL eller Suzuki DF 60 ATL, som koster henholdsvis 145 500 og 153 400 kroner.

Teknisk - Ryds 484

Lengde (cm)488
Bredde (cm)192
Vekt (kg)352
Godkjent for inntil HK (hk)60 Hk
Stammelengde motorLang
Bensintank (liter)25 liter
Godkjent for antall personer (stk)5
StandardutstyrStyrekonsoll, vindskjerm med bøyle, kraftig pulpit forut, putesett, LED lanterner, stuverom forut og bak, låseøye klasse 3, 12 volt strømuttak, regnlensende, USB uttak 12 volt. bade/redningstige,instrumentpanel, brannslukningsapparat
EkstrautstyrKonsolltrekk, Garmin 72cv, vannskibøyle, stereo og fortøyningspakke.