Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

ANNONSØRINNHOLD

2020-NYHETER: Buster XXL til venstre og Buster XL til høyre.
2020-NYHETER: Buster XXL til venstre og Buster XL til høyre.

Perfeksjonerte bruksbåter med mange muligheter

Velrenommerte Buster XL og XXL har fått enda bedre design. I tillegg er de mer praktiske enn noen gang etter flere generasjoner med perfeksjonering.

Buster XL kom på markedet for første gang allerede i 1992. Siden den gang er den stadig blitt oppgradert, og her har vi en perfeksjonert 5.generasjon. Nye Buster XXL som ble lansert i 2000 er 6.generasjon. De er like brede, men XXL er 20 centimeter lenger enn lillesøster. Båtene er bygd på samme konsept, det er bowridere med åpent område i baugen. Åpning i vindskjermen gjør det enkelt å bevege seg fra akter til baug i begge båtene.

BUSTER XXL: Det er lett å bevege seg til baugen i begge modellene.
BUSTER XXL: Det er lett å bevege seg til baugen i begge modellene.

Nye Buster XXL

Lengde: 6,25m

Bredde: 2,20m

Vekt (u.motor): 840 kg

Maks personer: 8

Pakkepris med motor:

NY 2020 Buster XXL Q Edition + F130AETX 494 550 kr

NY 2020 Buster XXL Q Edition + F150DETX 509 250 kr

NY 2020 Buster XXL Q Edition + F150GETX 520 800 kr

Mer informasjon: Buster XXL

Nye Buster XL

Lengde: 6,05m

Bredde: 2,20m

Vekt (u.motor): 740 kg

Maks personer: 7

Pakkepris med motor:

NY 2020 Buster XL Q Edition + Yamaha F100FETX 429 450 kr

NY 2020 Buster XL Q Edition + Yamaha F115BETX 442 050 kr

Mer informasjon: Buster XL

Buster Q

Buster XL og XXL er stabile, åpne båter. Standardutrustning inkluderer en vedlikeholdsfri aluminiumoverflate, rustfrie stålbeslag, hydraulisk styring og Buster Q Smart Display på ti tommer. Buster Q Smart Display finnes også tilgjengelig med Fishfinder. Funksjonen er utviklet i samarbeide med Raymarine og benytter CHIRP-sonar, som med høy presisjon viser bilder av bunnstrukturen og fiskene.

Kan tilpasses sportsfiskere

Og nettopp her har vi noe for deg som skulle være interessert i fiske. Nye Buster XL og XXL leveres også sportsfiskeodeller. De kommer da med fabrikkmontert fiskeutstyrspakke. Den avtakbare fisketilbehørspakken består av stangholder, fiskedekk både i baug og akter, og et motorfeste til baug. Båtene er store nok for at opptil fem personer kan kaste samtidig. Det hører med at før båtene ble lansert ble de fiskemodellen av Buster XL testet i 4000 timer av Kristian Keskitalo, en av Sveriges mest kjente fiskere og fiskeambassadører som tilhører Yamaha Pro Fishing Team.

Tid for familie og venner

I tillegg til fiske er dette båter som egner seg godt til å nyte tiden med familie og venner. Fart og moro kan det også bli, da båtene også leveres med vannskibøyle som ekstrautstyr.

LILLESØSTER: Buster XL er 20 centimeter kortere enn XXL.
LILLESØSTER: Buster XL er 20 centimeter kortere enn XXL.

De moderne, sporty linjene i den nye skroggeometrien til Buster XXL røper at den er i slekt med Magnum, det samme gjør hastigheten og kraften. Når du trykker på gassen vil den bringe sin last mykt og raskt også over grovere sjø. Styrekomforten til Buster XL og XXL merkes umiddelbart når du setter deg ned i førersetet. Båten reagerer hurtig på gassen og er enkel å styre, både ved sportsaktiviteter og i dårlig vær.

Praktiske løsninger

Den nye, flate designen av badeplattformene gjør det enklere å bevege seg mellom båten og stranden. Andre praktiske detaljer inkluderer tørre oppbevaringsrom i konsollene, aluminiumsbelegg og frontrute i glass, med vindusviskere som ekstrautstyr. Allsidigheten til Buster XL tiltrekker seg oppmerksomhet og inviterer deg til å tilbringe sommeren på vannet.

STORESØSTER: Her er det litt mer plass og mulighet for større motor.
STORESØSTER: Her er det litt mer plass og mulighet for større motor.

Cockpiten til den nye XXL er mer romslig, og baksetet er nå på størrelse med en komfortabel U-formet sofa. Dette innbyr til enda mer avslappede sommerdager med enda større grupper på vannet. Ellers har den samme praktiske egenskaper som Buster XL, med gode løsninger for å bevege seg inn og ut av båten.