Annonsørinnhold

Bavaria S33 HT

Bavaria S33 HT: Bavaria gjør valget enklere

Bavaria S33 HT setter salgsrekord. Båtens fleksible bruksområde appellerer.

Publisert Sist oppdatert

Fjorårets nyhet fra Tyskland er en kompakt motorbåt som har egenskaper og funksjoner vi tidligere bare har sett på større båter. Men det som gjør at kundene strømmer til, er cockpitløsningen.

Allværsbåten

En båtkjøper har tidligere måttet velge enten en båt for godvær eller en båt for dårlig vær. Daycruisere og sportsbåter er typiske båter for sol og sommer, mens dekkshusbåter er egnet for en lang sesong og dårlig vær. 33-foteren fra Bavaria leveres også uten tak i en «Open»-versjon, men det er HT, hardtop-versjonen, som vinner flest kjøpere, rett og slett fordi cockpitløsningen er så allsidig.

Bavaria S33 HT har et stort tekstiltak som kan åpnes og gi opplevelsen av en åpen båt på soldager, men som kan lukkes og gi opplevelsen av en lukket båt på dager med dårlig vær. Det gjør båtvalget enklere.

Soveplass for fire

Bavaria har fått plass til mye under dekk på 33-foteren. Her finner du en salong med åpen forpigg og bysse. Skrogvinduer og luker slipper inn rikelig med lys og luft. På styrbord side er det bad med dusj, og akter, under cockpiten, er det en stor lugar. Her finner du også en sittebenk, og det er nok plass til å ta av og på tøyet uten å få kink i ryggen.

Allsidig feriebåt

Det er godt med uteplass i 33-foteren. Lengst bak er det en stor badeplattform med enkel tilgang til cockpiten. Bak i cockpiten er det en stor sittegruppe. Under taket er det et pentry på styrbord side bak førerplassen. På babord side er det en opphøyet sittebenk.

Langs det brede dollbordet er det en solid rekke som gjør det enkelt å komme frem på dekk.

Bavaria S33 HT leveres med motorer fra 370 til 610 hester. Bavaria Båt Norge anbefaler én dieselmotor på 370 hestekrefter. Med en slik motor et forbruket på 1,6 liter per nautisk mil.

Prisen starter på 1 990 000 kroner. En godt utstyrt båt havner på cirka 2,4 millioner kroner.

Besøk Bavaria Båt Norges nettside her.

Bavaria S33 HT
Bavaria S33 HT
Bavaria S33 HT
skjermbilde20190301kl.12.46.19
Bavaria S33 HT