ANNONSØRINNHOLD FRA KELLOX

AMT 175 BR: En familievennlig, sporty, velutstyrt båt for deg som ønsker god plass. Selvsagt godt utrustet med påhengsmotor fra Honda.
AMT 175 BR: En familievennlig, sporty, velutstyrt båt for deg som ønsker god plass. Selvsagt godt utrustet med påhengsmotor fra Honda.

Rimelig tilgang til det store båtlivet

Inngangen til båtlivet kan gjøres enkelt med ferdige pakkeløsninger. Her er noen rimelige alternativer.

På båtmessen Vene Båt i Helsinki ble flere nyheter lansert, og allerede nå er de på vei til norske forhandlere og nært kommende båtmesser. Finland eksporterte i fjor så mange som 9000 båter, og det norske markedet er det nest største. Og det er ikke uten grunn at disse båtene slår gått an i norske farvann. De mest spennende nyhetene kommer blant annet fra AMT, Silver og Terhi. Vi skal nå se på noen av disse spennende båtnyhetene.

AMT med bowrider

AMT 165 BR med 60 påhengsmotor som yter hestekrefter. Båten veier 450 kilo uten motor og er derfor godt egnet for transport på båthenger. Bowrideren har en høy vindskjerm med god passasje som kan lukkes i midten. Foran konsollen er det gode sitteplasser. Vi snakket med Mikael Winqvist hos AMT på Vene Båt. Han forteller at båten ikke har noen markert planingsterskel. Toppfart med 60 hestekrefter oppgis til 33 knop. Forbruket er da også snilt, med bare 0,6 liter bensin per nautisk mil i marsjfart mellom 20 og 25 knop. Ellers må det også nevnes at AMT i år kommer med ny aluminumsbåt, AMT 175 BR Aluminium. Skroget produseres av finske Juha Snell Oy, som lager Faster fritids- og yrkesbåter.

Nå får du AMT 175 BR med Honda BF50 til kun kroner 239 570.

Aluminiumskroget, som er tilgjengelig som ekstrautstyr, kan bestilles til fabrikkbestilte båter. Sammen med Honda som gir seks års garanti blir dette en trygg båtpakke.

Fordelen med å bestille en komplett båtpakke, om det er med skrog av tradisjonell glassfiber eller aluminium, er at alt er prerigget og klart. Hva er vel ikke bedre enn et problemfritt båtliv til årets sesong?

Terhi med tvillingbowridere

Terhi er også et båtmerke som ble presentert på båtmessen i Finland, som vi snart ser her hjemme. De i år to tvillingsøstre på litt under fem meter med betegnelsen 480 Sport og 480 BR. Forskjellen på de to søstrene er at den ene kommer med bimintopp og noe forhøyet vindskjerm. Begge er såkalte bowridere med sitteplasser både forut og akterut. Uten motor koster båtene bare litt over hundre tusen kroner. Dette er båter som egner seg for dagsturer i skjærgården, kan brukes som hyttebåter og til vannleker. Båtene veier i underkant av 400 kilo, som også egner seg godt for transport på henger. Noe som for øvrig også kan være et godt alternativ til dyre båtplasser.

Båtpakken Tehri 480 BR/Sport med Tohatsu MFS 50 får du nå til kampanjeprisen 154 980 kroner.

NY: Nye Tehri 480 kommer i en elegant Sport-utgave og en Bow Rider med høyere vindskjerm og mulighet for akterkalesje.
NY: Nye Tehri 480 kommer i en elegant Sport-utgave og en Bow Rider med høyere vindskjerm og mulighet for akterkalesje.

Kompakt fra Silver

I samme prisleie ligger også Silver Beaver BR som du også får med Honda på hekken. Denne båten er også nesten fem meter lang, og er en kompakt bowrider. Også denne båten er bygget med tanke på å kunne fraktes på tilhenger bak vanlig bil, og vekten er 440 kilo uten motor. Båten er sertifisert for fem personer, noe som gjør det mulig å ta med hele familien om ønskelig.

Båtpakker

Når du skal planlegge årets båtkjøp er det verdt å merke seg at antall båtpakker er begrenset, så det gjelder å være tidlig ute. Du får da en båt som er helt klar for sesongstart, der alt av utstyr og tilbehør er tilpasset og gjennomprøvd av produsent og leverandør. Lurer du på hvilken båtpakke du skal velge, så er det flere messer der leverandøren av disse båtene er representert. På de forskjellige båtmessene får du god anledning til å bli bedre kjent med de forskjellige modellene og pakkeløsningene. Du får da også gode råd fra fagfolk, og ikke minst en hyggelig båtprat.

Se båtpakkene fra AMT og Honda.

Se båtpakkene fra Terhi og Tohatsu.

MESSE: Årets båtsesong startet på Vene Båt i Helsinki der flere nyheter ble lansert. Nå kan vi glede oss til båtmesser over hele landet de kommende månedene.
MESSE: Årets båtsesong startet på Vene Båt i Helsinki der flere nyheter ble lansert. Nå kan vi glede oss til båtmesser over hele landet de kommende månedene.

Kellox Marine er i år på følgende messer:

Båt & Caravanmessen i Ålesund6.–8. mars
Allt för Sjön i Stockholm6.–15. mars
Sjøen for Alle, Lillestrøm18.–22. mars
Stavanger Båtmesse17.–19. april
Båtmessa i Sandnessjøen8.–10. mai
Havneliv i Fredrikstad9.–10. mai
Kristiansand Båtmesse26.–27. mai
Trondheim8.–21. august
Båter i sjøen3.–6 . september
Powered by Labrador CMS