ANNONSØRINNHOLD FRA ABAS MARIN

OmniCharge 2
OmniCharge 2

Nyhet! Tre batteriladere i én enhet for 12V og 24V, styrbar med app

Produsenten TBS Electronic i Nederland viste frem TBS Omnicharge² for første gang på verdens største messe på båtutstyr, METS, i november 2019.

Publisert Sist oppdatert
60alader_nye
60alader_nye

ABAS Marin kan nå tilby batteriladere som kan lade tre ulike batteribanker samtidig med hvert sitt optimale lade-program. Produsenten TBS Electronic i Nederland viste disse for første gang på METS (verdens største messe på båtutstyr) i november 2019. Batteriladeren er spesielt tiltenkt båter med ulike batterityper om bord til ulike formål. Omnicharge² har tre programmerbare utganger for Lithium, AGM, GEL og syrebatterier som kan styres via panelet eller via TBS sin Dashboard-app som støtter Bluetooth og WiFi.

Med en optimal lade-innstilling på hver utgang vil man få lengere levetid på de ulike batteribankene. Man vil også spare bryet med å montere flere batteriladere når en ønsker en optimal lading til ulike batteribanker. Bytter man ut syrebatterier til Lithium vil det i fleste tilfeller bli behov for en kraftigere lader da batterikapasiteten som skal lades opp blir tilnærmet det dobbelte.

TBS Electronic er en kvalitets leverandør med fokus på nye innovative løsninger og med det har de blitt en foretrukken underleverandør til flere kjente leverandører som bl.a. Mastervolt som kjøper sine batterimonitorer fra TBS.

ABAS Marin vil delta med Stand på Dra til Sjøs i Bergen 2020. 

Powered by Labrador CMS